TIPI B8 – 76.20

TIPI B6 - 76.2 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë drejtë parkut të objektit banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i përdhesë me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhina e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkoni kjo banesë formon gjithsej 76.2m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.1 m² dhe kuzhina 7.7m²

Koridori - 5.7m²

Banjo - 3.6
Depo - 1.7m²
Dhoma e fjetjes - 11.2m²
Dhoma e fjetjes 2 - 11.4m²
Ballkoni - 3.4m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 83,820 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,764 €

 

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor : 732 euro

15 vite- kësti mujor : 552 euro

20 vite- kësti mujor : 466 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455