TIPI D – 83.49

KATI 2 – Cmimi 900 Euro /m2

Ofrohet PËR ‪‎ banesa me super çmim 900 Euro/m2 dhe përfito një Garazhd & Depo FALAS !!

Oferta vlen deri më 31.12.2018

83.49  | 2 dhoma & Kuzhine | 2 banjo | kati 5 | Orientimi Jug Lindje |

Çmimi I baneses është 75,123 €. Ky çmim është nëse banesa paguhet me pages direkte tek kompania

Në rast që ju mungojin të hollat, Pozhegu Brothres ju ofron zhidhje që të merrni financim nga Leasing pa hipotek. me keste mujore prej:

10 vite kesti mujore : 656 euro
15 vite kesti mujore : 495 euro
20 vite kesti mujore:  418  euro

* pjesmarrja per blerje e kesaj baneses eshte 20% (15,024 €)