TIPI D – 83.49

TIPI E – 83.49

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.49m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29.62m²

Koridori - 8.45m²

Banjo  - 3.94m²

Tualeti -  1.50m²

Dhoma e fjetjes - 10.89m²

Dhoma e fjetjes - 13.06m²

Ballkoni - 9.93m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 70,883 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,176

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 622

15 vite kësti mujore: 470

20 vite kësti mujore: 398

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.