TIPI B – 94.54  

TIPI B – 94.54 - Kati i Nënte

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë qendrës së qytetit, banesa ka perspektivë perfekte  me orientim drejtë Jug-Lindjes. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo,kuzhinën e ndarer nga dhomën e ditës, dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.54m².

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 38.60m²

Banjo 1 -  4.44m²

Tualeti -  1.49m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Dhoma e fjetjes - 13.05m²

Ballkoni - 7.86m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 82,249 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 16,449

 

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien NLB Bank:

10 vite kësti mujore : 714

15 vite kësti mujore : 537

20 vite kësti mujore : 452

 

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)