TIPI B – 94.54

TIPI B – 94.54

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 84.45m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.46m²

Banjo -  4.24m²

Banjo - 1.48m²

Dhoma e fjetjes - 8.23m²

Dhoma e fjetjes - 10.99m²

Dhoma e fjetjes - 13.52m² Ballkoni - 5.97m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 80.264 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,052 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 701 €

15 vite kësti mujore: 529 €

20 vite kësti mujore: 446 €

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.