TIPI B65 – 85.60

TIPI B6 – 85.60

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Jug - Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 85.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 23.80m²

Banjo  - 5.1m²

Dhoma e fjetjes - 10.20m²

Dhoma e fjetjes - 13.20m²

Ballkoni - 2.10m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 94,160 € + fito garazh dhe depo FALAS!

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.
Pjesëmarrja për blerje: 18,832

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 798

15 vite kësti mujore: 594

20 vite kësti mujore: 496

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)