TIPI B42 – 105.80

TIPI B42 – 105.80

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Lindjes & Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 105.80m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.70m²

Koridori - 14.30m²

Banjo  - 3.40m²

Depo -  1.90m²

Tualeti - 2.90m²

Dhoma e fjetjes - 13.70m²

Dhoma e fjetjes - 11.50m²

Dhoma e fjetjes - 11.30m²

Ballkoni - 4.20m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 116,380 € + fito garazh dhe depo FALAS!

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.
Pjesëmarrja për blerje: 23,276

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore : 986

15 vite kësti mujore : 735

20 vite kësti mujore : 613

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)