TIPI 121.6

TIPI E – 121.60

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë qendrës së qytetit, banesa penthouse ka perspektivë perfekte  me orientim drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 2 depo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 121.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 30.6m²

Banjo 1 -  3.20m²

Banjo 2 -  3.70m²

Tualeti - 2.20m²

Dhoma e fjetjes - 12.30m²

Dhoma e fjetjes - 12.80m²

Dhoma e fjetjes - 13.00m²

Terasa - 55.00m² GRATIS

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1645 € / m²

Total: 200,032 + fito garazh, depo dhe Terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 40,006

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing apo NLB Bank:

10 vite kësti mujore : 1,688

15 vite kësti mujore : 1,256

20 vite kësti mujore : 1,046

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)