TIPI 114.8

TIPI E – 114.80 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 114.80m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 12.90m²

Koridori - 12.40m²

Banjo 1 -  3.50m²

Banjo 2 -  3.50m²

Tualeti - 1.70m²

Dhoma e fjetjes - 14.1m²

Dhoma e fjetjes - 9.80m²

Dhoma e fjetjes - 12.90m²

Ballkoni - 3.20m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 126,280 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 25,256

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore: 1.103

15 vite kësti mujore: 832

20 vite kësti mujore: 702

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455