TIPI 76.56

TIPI B6 – 76.56 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 76.56m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28.03m²

Banjo  - 4.26m²

Dhoma e fjetjes - 10.29m²
Dhoma e fjetjes - 11.40m²

Ballkoni - 4.14m²
Koridori - 6.03m²

 

Çmimi:

Metoda 1
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Metoda 2

Për metër katror: Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 68,827 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo: 6,827
Ndërsa 20% apo 13,765 Mundësohet të paguhet direkt me kompanin me k
ëste për 24 muaj nga 573 € /muaji

pastaj 70% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 525 euro

15 vite kesti mujore : 396 euro

20 vite kesti mujore : 334 euro

Metoda 3
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)