TIPI 50.65

TIPI E6 – 50.65 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.65m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 19.77m²

Banjo  - 4.59m²

Dhoma e fjetjes - 10.66m²

Ballkoni - 3.35m²
Koridor - 3.28m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 899 € / m²

Total: 45,534 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 9,106Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 379 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 398 euro

15 vite kesti mujore : 301 euro

20 vite kesti mujore : 254 euro

 

Metoda 2:

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i Negociushëm.

 

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)