TIPI D - 47.92

TIPI D - 47.92

Banesat e këtij tipi janë të planifikuara dhe dizajnuara për një çift. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i katërt. Orientimi i saj kah Lindja mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga kuzhina e bashkangjitur në dhomën e ditës, 1 dhomë të fjetjes, 1 banjo dhe ballkoni kjo banesë formon gjithsej 47.92m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 21.67m²

Koridori - 3.13m²

Dhoma e fjetjes - 9.86m²

Banjo - 3.31m²

Ballkoni - 3.28m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 38,288

Pjesëmarrja për blerje: 7,657 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor : 376 euro

15 vite- kësti mujor : 284 euro

20 vite- kësti mujor : 239 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.