TIPI - 109.90

TIPI A - 109.90 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin Perendimit. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 109.90.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 20.40 m² dhe kuzhine 11.46m²

Dhoma e ditës - 13.01m²

Dhoma e ditës - 14.68m²
Banjo  - 4.08m²

Korridor -  7.21m²

Tualeti -  2.11m²

Ballkoni - 5.21m²

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 93,305 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 18,661

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore: 815

15 vite kësti mujore: 615

20 vite kësti mujore: 518

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455