TIPI D – 83.20

TIPI A –83.20 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinë, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 83.20m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.88m²

Banjo - 4.14m²

Tualeti - 1.98m²

Dhoma e fjetjes - 12.54m²

Dhoma e fjetjes -12.12m²

Ballkoni - 5.32m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 72,384 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje:14,476

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 628

15 vite - kësti mujor: 473

20 vite - kësti mujor: 398

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?
Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)