TIPI R – 102.7

TIPI A –102.7 | Duplex

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri ne 6 antare. Me pamje drejt oborrit te kompleksit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati e dytë me orientimin Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën, ballkon dhe depo kjo banesë formon gjithsej 102.7m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28.2m²

Koridori - 6.0m²

Banjo 1 - 4m²

Dhoma e fjetjes - 12.8m²
Dhoma e fjetjes - 17.0m²
Dhoma e fjetjes - 9.0m²
Tualeti - 1.8m²

Ballkoni - 3.5m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 900 850 € / m²

Total: 87,295 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 17,459 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing apo NLB Bank:

10 vite - kësti mujor: 771

15 vite - kësti mujor: 585

20 vite - kësti mujor: 496

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)