TIPI S – 86.5

TIPI A – 86.5 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit drejt kompleksit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i parë. Orientimi i saj kah Jug - Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkonin kjo banesë formon gjithsej 86.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29m²

Koridori - 10.0m²

Banjo - 4m²

Tualeti - 1.8m²

Dhoma e fjetjes - 10.3m²

Dhoma e fjetjes - 13.6m²

Ballkoni - 6.2m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 73,438 + fito garazh dhe depo FALAS

Pjesëmarrja për blerje: 14,687 €

 
- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor: 619 euro

15 vite- kësti mujor : 461 euro

20 vite- kësti mujor : 384 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)