TIPI R – 73.8

TIPI A –73.8 - Kati i Parë

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 73.8m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.3m²

Koridori - 6.2m²

Banjo 1 - 4.0m²

Tualeti - 1.8m²

Dhoma e fjetjes - 12.3m²

Dhoma e fjetjes - 10.2m²

Ballkoni - 3.5m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 62,656 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,531

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor : 550 euro

15 vite- kësti mujor : 416 euro

20 vite- kësti mujor : 351 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455