TIPI N – 83.9

TIPI A –83.9

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati pare me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 83.9m².


Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28m²

Koridori - 7.6m²

Banjo 1 - 4.2m²

Tualeti - 1.2m²

Dhoma e fjetjes - 13.3m²

Dhoma e fjetjes - 11.3m²

Ballkoni - 3.4m²


Për të kuptuar çmimin shkarko planin më lart.

Çmimi:

 

Për metër katror: 899 € / m²

Total: 75,426  € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje:  15,085

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor : 654 euro

15 vite- kësti mujor : 497 euro

20 vite- kësti mujor : 419 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.