TIPI J – 56.2

TIPI J – 56.2 - Kati Përdhes

 

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për 1 çift. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën, ballkon dhe depo kjo banesë formon gjithsej 56.2m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24m²

Koridori - 4.8m²

Banjo 1 - 4 m²

Dhoma e fjetjes - 10.90m²

Ballkoni - 3.0m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 47,713

 

 

Paguaj 50% te shume apo 23,856 Euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 397 euro për 60 muaj. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455