TIPI D – 85.89

TIPI D – 85.89 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i pestë. Orientimi i saj Lindje mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 85.89m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 31.73m²

Koridori - 6.91m²

Banjo - 4.79m²

Tualeti - 2.08m²

Dhoma e fjetjes - 11.22m²

Dhoma e fjetjes - 11.17m²

Ballkoni - 4.89m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 900 850 € / m²

Total: 73,006 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 14,601 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing apo NLB Bank:

 

10 vite - kësti mujor : 613 euro

15 vite- kësti mujor : 455 euro

20 vite- kësti mujor : 379 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)