TIPI H – 73.00

TIPI H – 73.00 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i pestë. Orientimi i saj Lindje mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 73.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.68m²

Koridori - 7.09m²

Banjo - 3.48m²

Tualeti - 3.61m²

Dhoma e fjetjes - 10.10m²

Dhoma e fjetjes - 11.17m²

Ballkoni - 3.70m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 900 € / m²

Total: 65,700 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 13,140

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing apo NLB Bank:

 

10 vite - kësti mujor: 602 euro

15 vite- kësti mujor : 463 euro

20 vite- kësti mujor : 398 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)