TIPI J – 67.47

TIPI J – 67.47 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i parë. Orientimi i saj kah Lindja mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 67.47m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.07m²

Koridori - 5.46m²

Banjo - 3.99m²

Tualeti - 1.28m²

Dhoma e fjetjes - 8.46m²

Dhoma e fjetjes - 10.80m²

Ballkoni - 3.28m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 849 799 € / m²

Total: 53,908 €

Pjesëmarrja për blerje: 10,781 €
Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor : 455 euro

15 vite- kësti mujor : 338 euro

20 vite- kësti mujor : 282 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve. 

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)