TIPI C – 109.43

TIPI E – 109.43 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 109.43m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 30.16m²

Koridori - 10.25m²

Banjo 1 -  3.79m²

Banjo 2 -  3.86m²

Dhoma e fjetjes - 14.21m²

Dhoma e fjetjes - 12.46m²

Dhoma e fjetjes - 14.14m²

Ballkoni - 4.48m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 95,204 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 19,040

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kësti mujore: 826

15 vite kësti mujore: 622

20 vite kësti mujore: 523

 

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)