TIPI B – 94.54  

TIPI B – 94.54 - Kati i Nënte

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë qendrës së qytetit, banesa ka perspektivë perfekte  me orientim drejtë Jug-Lindjes. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo,kuzhinën e ndarer nga dhomën e ditës, dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.54m².

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.46m²

Banjo 1 -  4.24m²

Banjo 2 -  1.48m²

Dhoma e fjetjes - 8.23m²

Dhoma e fjetjes - 10.99m²

Dhoma e fjetjes - 13.52m²

Ballkoni - 5.97m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 80,264 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,052

 

 

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 701

15 vite kësti mujore : 529

20 vite kësti mujore : 446

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)