TIPI B – 77.41

TIPI A - 77.41 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 77.41m².

 

Sipërfaqja e banesës është:
 

Dhoma e ditës - 25.23m²

Banjo -  3.98m²

Dhoma e fjetjes - 11.21m²
Dhoma e fjetjes - 10.64m²

Ballkoni - 3.34m²
Tualeti - 1.3m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 65,721 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 13,144

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore: 574

15 vite kësti mujore: 433

20 vite kësti mujore: 365

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455