TIPI Y – 91.03

TIPI Y – 91.03 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin Lindje & Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 91.03m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 30.78m²

Koridori - 10.20m²

Banjo -  4.00m²

Tualeti - 3.45m²

Dhoma e fjetjes - 12.08m²

Dhoma e fjetjes - 13.62m²

Ballkoni - 4.03m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 79,196 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,839

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kësti mujore: 687

15 vite kësti mujore: 517

20 vite kësti mujore: 435

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)