TIPI P – 63.93

TIPI B – 63.93 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 63.93m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 21.65m²

Koridori - 4.04m²

Banjo -  3.47m²

Dhoma e fjetjes - 11.08m²

Dhoma e fjetjes - 8.79m²

Ballkoni - 2.25m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 54,268 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 10,853

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 474

15 vite kësti mujore: 357

20 vite kësti mujore: 302

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.