TIPI H – 88.15

TIPI B – 88.15 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 14.95m²

Koridori - 7.25m²

Banjo -  4.49m²

Tualeti - 2.95m²

Dhoma e fjetjes - 10.84m²

Dhoma e fjetjes - 13.54m²

Ballkoni - 4.37m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 74,830 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,966

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 653

15 vite kësti mujore: 493

20 vite kësti mujore: 416

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.