TIPI - 109.90

TIPI 109.90

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin në Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, kuzhinë e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 109.90m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.40m² dhe kuzhine 11.46m²

Dhome Gjumi 10.07 m²

Dhome Gjumi 13.01m²

Dhome Gjumi 14.68m²  

Koridori - 7.21m²

Banjo - 4.08m²

Banjo - 3.55m²

Tualeti - 2.11m²

Ballkoni - 5.21m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 93,305 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 18,661 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 815 €

15 vite - kësti mujor: 615 €

20 vite - kësti mujor: 518 €

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.