TIPI - 109.90

TIPI A –109.90 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin Jug-Perendimit. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinë, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 109.90m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.46m²

Koridori - 9.96m²

Banjo - 3.55m²
Banjo - 4.08m²

WC - 2.11m²

Dhoma e fjetjes - 12.11m²

Dhoma e fjetjes - 12.81m²
Dhoma e fjetjes - 11.66m²

Ballkoni - 5.21m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 95,613 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje:19,122

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing apo NLB Bank:

10 vite - kësti mujor: 810

15 vite - kësti mujor: 604

20 vite - kësti mujor: 504

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)