Hapësirat e gjelbra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel leo diam. Donec sit amet dui eu odio ultrices tempus non quis elit. Cras ut mollis nibh, vitae luctus nunc. Donec ac tempor nisl. Etiam blandit diam ut sem porta, vel auctor elit elementum. Vestibulum lobortis mollis risus vitae vestibulum. Etiam et nisl ut velit sodales aliquam vel sit amet eros. Proin vel mauris in erat sodales congue nec ut ligula. Nulla ut libero nec nibh congue gravida euismod id neque. Cras ut quam feugiat, ornare metus sit amet, lobortis urna. Sed efficitur, erat sit amet ullamcorper semper, odio felis consequat neque, nec vehicula ipsum elit sed nunc.

Çmimorja

Katet
Nga kati i 1 deri në katin e 5 çmimi 899 Euro për m2
Nga kati i 6 deri në katin e 8 çmimi 849 Euro për m2
* plus me këtë çmim vjen një vendparking dhe depo (mirëpo kjo ofertë për vendparking dhe depo nuk vlen për banesa nën 50 m2).

Metoda 1: “Pozhegu Brothers” ofron shitjen e banesave me këste deri në përfundim të banesës. 30% të shumës paguhen në momentin e nënshkrimit të kontratës. 50% pagesa me rata deri në përfundim të projektit banesor. 20% me rastin e dorëzimit të çelësave.

Metoda 2: “Pozhegu Brothers” ofron shitjen e banesave në “Luginën e Perëndimit”, Kalabri. Pozhegu Brothers ka marrëveshje me “Raiffeisen Leasing” që përmes shërbimit Leasing, banesa e blerë lihet hipotekë (peng) nga ana e blerësit deri në përfundimin e të gjitha ratave për pagesë. Ligjshmërinë e kësaj oferte e gëzojnë edhe Kosovarët në diasporë.

PAGESA FILLESTARE PAGESA E FINANCUAR NGA BANKA INTERESI VJETOR KËSTI MUJOR 230.79 €

Arkitektura

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel leo diam. Donec sit amet dui eu odio ultrices tempus non quis elit. Cras ut mollis nibh, vitae luctus nunc. Donec ac tempor nisl. Etiam blandit diam ut sem porta, vel auctor elit elementum. Vestibulum lobortis mollis risus vitae vestibulum.

Product Preview
Handle

Zgjedh katin

Përdhesa Kati 1 Kati 2 Kati 3 Kati 4 Kati 5 Kati 6 Kati 7 Kati 8