TIPET

TIPET E BANESAVE
TIPI 83.89 E Gatshme
> TIPI 83.89 E Gatshme

17 October 2017

Blej sot…! Përfito një Garazhd FALAS !!
Banesa e gatshme për banim 2+1 tek “Lagjja e Muhxhereve” në Prishtinë objekti banesor “Pozhegu Brothers”, me saktësisht në rrugën” Bedri Shala”
Sipërfaqja e banesës është 83.89 m2 metër/katror

Çmimi I baneses është 799 Euro/m2 apo Total Qmimi 67,028 Euro

Paguni ne fillim 13,405 euro dhe pjesën e mbetur mund ta paguani me financim nga Raiffaisen Leasing deri në:
– 20 vite me këste mujore 393 Euro
– 15 vite me këste mujore 461 Euro
– 10 vite me këste mujore 603 Euro

Banesa ndodhet në katin e 9 dhe 10-të
Banesa posedon këtë rënditje
– 1 Sallon
– 2 Dhoma gjumi
– Kuzhin ,banjo,ballkon, 2 ashenor,uje 24 ore,kamera
– Kendi i lojrave për fëmije015
3
Author:

Facebook