TIPI B65 – 85.60

TIPI B6 – 85.60 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Jug - Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 85.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.17m²

Banjo  - 4.93m²

Dhoma e fjetjes - 10.07m²

Dhoma e fjetjes - 15.09m²

Ballkoni - 1.88m²
Depo - 3.20m²
Koridori - 8.21m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1200 / m² në 1120 € / m²

Total: 95,872 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare):

10 vite kesti mujore : 906 euro

15 vite kesti mujore : 658 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,174

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare):

10 vite kesti mujore : 765 euro

15 vite kesti mujore : 555 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 19,174

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 813 euro

15 vite kesti mujore : 606 euro

20 vite kesti mujore : 505 euro

 

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)