TIPI B6 – 87.5

TIPI B6 – 87.5 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Lindjes dhe Jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 29.17m²

Koridori - 14.74m²

Banjo  - 3.55m²

Depo -  1.80m²

Dhoma e fjetjes - 11.40m²

Dhoma e fjetjes - 11.70m²

Ballkoni - 4.17m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1150 / m² në 1100 € / m²

Total: Nga 100,625 € 96,250 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 19,250

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 843 euro

15 vite kesti mujore : 637 euro

20 vite kesti mujore : 538 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)