TIPI 71.70

TIPI B6 – 71.70 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Jug-Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 71.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.26m²

Banjo  - 3.89m²

Depo -  1.90m²

Dhoma e fjetjes - 10.71m²

Dhoma e fjetjes - 12.24m²

Ballkoni - 3.40m²
Koridori - 7.14m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: Nga 78,870 € 71,628 € + fito Depo dhe KUZHINËN e Montume FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 14,325

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 627 euro

15 vite kesti mujore : 474 euro

20 vite kesti mujore : 400 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)