TIPI 120.99

PentHouse – 120.99

Banesat e këtij tipi PentHouse janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Jug & Veri-Lindje. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 120.99m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 36.62m²

Banjo  - 5.69m²

Dhoma e fjetjes - 13.04

Dhoma e fjetjes - 19.54m²
Dhoma e fjetjes - 11.86m²

Ballkoni - 4.01m²
WC  - 1.77m²
Koridori  - 11.91m²

 

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 1200 € / m²

Total: 145,188 € + fito 2 garazha dhe 2 depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,398 euro

15 vite kesti mujore : 1,015 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 29,037

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,158 euro

15 vite kesti mujore : 841 euro

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)