TIPI 78.58

TIPI K6 – 78.58 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.58m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 27.58m²

Banjo  - 4.14m²

Dhoma e fjetjes - 11.79m²
Dhoma e fjetjes - 9.97m²

Ballkoni - 3.97m²
Koridori - 6.59m²
WC - 1.66m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 76,222 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 710 euro

15 vite kesti mujore : 515 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,244

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 608 euro

15 vite kesti mujore : 441 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,244
ndërsa 10% apo 6,097
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 508

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 565 euro

15 vite kesti mujore : 421 euro

20 vite kesti mujore : 351 euro

Metoda 4

Çmimë i diskutushëm në negociata direkte me kompanin.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)