TIPI 87.35

TIPI B6 – 87.35 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.35m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.06m²

Banjo  - 4.57m²

Dhoma e fjetjes - 14.10m²
Dhoma e fjetjes - 11.82m²

Ballkoni - 4.12m²
WC - 1.74m²
Koridori - 9.28m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 84,729 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 795 euro

15 vite kesti mujore : 577 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,945

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 676 euro

15 vite kesti mujore : 490 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,945
ndërsa 10% apo 6,778
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 564

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 628 euro

15 vite kesti mujore : 468 euro

20 vite kesti mujore : 391 euro

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)