TIPI 72.48

TIPI B6 – 72.48 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretëë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 72.48m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 25.11m²

Banjo  - 3.96m²

Dhoma e fjetjes - 11.26m²
Dhoma e fjetjes - 10.35m²

Ballkoni - 3.04m²
WC - 1.51m²
Koridori - 5.47m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 999 /m² në 899 € / m²

Total: 65,159 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,031
Ndërsa 20% apo 13,031 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 542 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!
P
ërmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 414 euro

15 vite kesti mujore : 308 euro

20 vite kesti mujore : 257 euro

Metoda 2

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.
Metoda 3
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)