TIPI 50.65

TIPI E6 – 50.65 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.65m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 19.77m²

Banjo  - 4.59m²

Dhoma e fjetjes - 10.66m²

Ballkoni - 3.35m²
Koridor - 3.28m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

  

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 50,599 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,119
Ndërsa 20% apo 10,119 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 421 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 321 euro

15 vite kesti mujore : 239 euro

20 vite kesti mujore : 200 euro

Metoda 2

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)