TIPI 72.48

TIPI B6 – 72.48 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 72.48m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.11m²

Banjo  - 3.96m²

Dhoma e fjetjes - 11.26m²
Dhoma e fjetjes - 10.35m²

Ballkoni - 3.04m²
Tualeti - 1.51m²
Koridori - 5.47m²

 

Çmimi:

Metoda 1
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Metoda 2

Për metër katror: 899 € / m²

Total: 65,159 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo: 6,515
Ndërsa 20% apo 13,031 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 542 € /muaji

pastaj 70% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!
P
ërmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 497 euro

15 vite kesti mujore : 375 euro

20 vite kesti mujore : 316 euro

Metoda 3

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)