TIPI 97.47

TIPI B6 – 97.47 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 97.47m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.79m²

Banjo  - 6m²
WC  - 2.76m²
Koridori  - 8.18m²

Dhoma e fjetjes - 15.60m²
Dhoma e fjetjes - 12.83
Ballkoni - 5.05m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1
Për metër katror:Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 94,545 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 892 euro

15 vite kesti mujore : 647 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,909

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 753 euro

15 vite kesti mujore : 547 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,909
ndërsa 10% apo 9,454
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 787

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 701 euro

15 vite kesti mujore : 523 euro

20 vite kesti mujore : 436 euro
 

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)