TIPI 97.13

TIPI B6 – 97.13 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 97.13m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.93m²

Banjo  - 3.85m²

Dhoma e fjetjes - 12.58m²
Dhoma e fjetjes - 12.76m²

Ballkoni - 5.27m²
Koridori - 13.58m²
WC - 2.49m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 94,216 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 890 euro

15 vite kesti mujore : 646 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,843

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 751 euro

15 vite kesti mujore : 545 euro
 

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,843
ndërsa 10% apo 9,421
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj nga 785

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 699 euro

15 vite kesti mujore : 521 euro

20 vite kesti mujore : 434 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)