TIPI 91.65

TIPI B6 – 91.65 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 91.65m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.87m²

Banjo  - 4.55m²
WC - 2.25m²
Koridori  - 7.34m²

Dhoma e fjetjes - 11.90m²
Dhoma e fjetjes - 12.80m²

Ballkoni - 5.18m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)
 

 

Çmimi:
Metoda 1

Për metër katror:Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 88,900 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 837 euro

15 vite kesti mujore : 607 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,780

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 709 euro

15 vite kesti mujore : 515 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,780
ndërsa 10% apo 8,890
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj nga 740

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 659 euro

15 vite kesti mujore : 491 euro

20 vite kesti mujore : 410 euro

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)