TIPI 78.94

TIPI A1 – 78.94 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.94m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 27.05m²

Banjo  - 4.02m²

Dhoma e fjetjes - 10.47m²
Dhoma e fjetjes - 11.30m²

Ballkoni - 2.96m²
WC- 1.94m²
Koridori - 9.46m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 70,967 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,193
Ndërsa 20% apo 14,193 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 591 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 451 euro

15 vite kesti mujore : 336 euro

20 vite kesti mujore : 280 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Metoda 3
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)