TIPI 32.79

TIPI G1 – 32.79 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 32.79m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 20.90m²

Banjo  - 4.21m²

Ballkoni - 2.05m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 32,757 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 6,551
Ndërsa 20% apo 6,551 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 272 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 208 euro

15 vite kesti mujore : 155 euro

20 vite kesti mujore : 129 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Metoda 3
Nga 1100 / m² në 999 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.


 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)