TIPI 78.11

TIPI U1 – 78.11 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.11m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.56m²

Banjo  - 3.47m²

Dhoma e fjetjes - 10.78m²
Dhoma e fjetjes - 12.59m²

Ballkoni - 4.13m²
Koridori - 6.53m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 75,766 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 706 euro

15 vite kesti mujore : 512 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,153

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 604 euro

15 vite kesti mujore : 438 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,153
ndërsa 10% apo 7,577
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 631

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 562 euro

15 vite kesti mujore : 419 euro

20 vite kesti mujore : 349 euro

Metoda 4

Çmimë i diskutushëm në negociata direkte me kompanin.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)