TIPI 56.58

TIPI Z1 – 56.58 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 56.58m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.20m²

Banjo  - 4m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Ballkoni - 3.19m²
Korridori - 3.67m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 56,523 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 11,304
Ndërsa 20% apo 11,304 mundësohet të paguhet direkte me kompanin me këste për 24 muaj nga 471 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 359 euro

15 vite kesti mujore : 268 euro

20 vite kesti mujore : 223 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Metoda 3
Nga 1150 / m² në 1050 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)