TIPI 50.25

TIPI - 50.25 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.25m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.14m²

Banjo  - 4m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Ballkoni - 3.17m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 50,199 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 451 euro

15 vite kesti mujore : 327 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,039

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 400 euro

15 vite kesti mujore : 290 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 10,039

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 416 euro

15 vite kesti mujore : 307 euro

20 vite kesti mujore : 254 euro

*Oferta vlen deri më 1 Shtator 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)