TIPI 88.83

TIPI - 88.83 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindje & Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.83m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.10m²

Banjo  - 4.27m²

Dhoma e fjetjes - 12.12m²
Dhoma e fjetjes - 12.49m²

Ballkoni - 3.90m²
Korridori - 10.9m²
WC- 1.73m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)
 

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 1050 / m² në 970 € / m²

Total: 86,165 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 809 euro

15 vite kesti mujore : 587 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,233

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 687 euro

15 vite kesti mujore : 499 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 17,233

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 714 euro

15 vite kesti mujore : 527 euro

20 vite kesti mujore : 436 euro
 

*Oferta vlen deri më 1 Shtator 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)